Website Onderhoud Services

Website Onderhoud Service, flexibele dienstverlening, WordPress updates, Webmaster en website Opfrissen.

Een betrouwbare en goed onderhouden website is een levensbehoefte voor elk bedrijf en instelling. Maar al te vaak verleent de ontwerper/ontwikkelaar van een WordPress website geen ondersteuning na het eerste (garantie) jaar. Het is een activiteit die niet ‘sexy’ is voor ontwerpers en techneuten die graag nieuwe dingen ontwikkelen.

Maar een goede ondersteuning is op de lange termijn essentieel, zowel functioneel als voor de beveiliging! SiteCoach biedt als WordPress specialist de benodigde service en continuïteit via maatwerk ‘zonder franje’ (geen onnodige zaken).

1. Updates Service

De technische infrastructuur van een WordPress website veroudert zonder regelmatig onderhoud. Aandacht voor de ‘gezondheid van uw site’ beschermt ook uw investering in de ontwikkeling ervan.
SiteCoach werkt regelmatig updates bij: WordPress Core, Plugins, Thema’s en vertalingen en verhelpt eventuele problemen door updates. Daarnaast monitoren wij beveiliging en backups. De Update Service is inclusief een half uur onderhoud per maand voor kleine klussen!
Een hele geruststelling!

Populaire service!

2. Webmaster Service

Goede raad is duur wanneer bv. uw website door een intern probleem ‘op slot zit’ of kritieke functies plotseling niet (goed) meer functioneren. Een standby webmaster is direct beschikbaar bij problemen.
Verder verzorgen wij een breed scala van diensten om inhoud en vormgeving voor u aan te passen. Wij maken graag afspraken over het gewenste serviceniveau voor WordPress webmastering.
Win-Win: Met een knipkaart voor minimaal 3 uur ondersteuning heeft u een SiteCoach webmaster op stand-by.
Geen paniek en geen uurtje-factuurtje meer!

Veiligheidshelm tijdens onderhoudswerk

Ook Site Coaching!
WordPress is ‘makkelijk’, dus bouw je zelf je website! Er zijn talloze boeken, video’s en cursussen. Maar soms loop je vast en dan is het prettig om deskundige hulp standby te hebben om (bij voorkeur via email) advies te geven. Alleen al een uitleg waarom iets wel of niet kan of lukt is de moeite waard. Wij maken graag afspraken over de gewenste begeleiding.
Alleen reis je sneller, samen kom je verder!

3. Website Opfrissen

Organisaties zijn dynamisch en de website moet bijblijven. SiteCoach verfrist de presentatie (huisstijl, seizoenthema’s, etc.), werkt teksten en media bij, verhelpt kleine gebreken en geeft oplossingen aan voor uw specifieke wensen.

Een vast onderdeel van deze ‘voorjaarsschoonmaak’ zijn uiteraard controles en updates op kritische elementen (safety first!).
SiteCoach levert maatwerk!

Wat onze klanten over SiteCoach zeggen

  • Samenwerking met SiteCoach sinds 2004. Dus hier een tevreden klant.
  • Website gebouwd en later nog eens verbouwd… met veel geduld… uiteindelijk ben ik helemaal tevreden.
  • Super (en snel)! Ik ben er erg blij mee.

Maar wij weten dat wij zo goed zijn als onze laatste prestatie…


Blog artikelen – onze mening

Volledig overzicht artikelen…