Aanvragen offertes

Betaalbare beveiliging voor WordPress websites

Veilig WP!

WordPress.org hamert er steeds weer op dat het belangrijk is dat de gebruikers van hun CMS de software up-to-date houden. De nieuwe versies die uitkomen voegen functionaliteit toe maar verhelpen ook lekken in de beveiliging. Doordat veel ontwikkelaars aan WordPress, thema’s en uitbreidingen meewerken worden veel potentiële fouten gevonden voordat ze misbruikt kunnen worden. Gebruikt u een oude versie van de basis software, van de thema’s voor de vormgeving of van de plug-in’s met toegevoegde functionaliteit, dan loopt u een steeds groter risico.

BanditEn toch zijn er nog (te) veel websites die werken met verouderde software. Waarom? Omdat de risico’s niet zichtbaar zijn? U ziet de open deuren en gaten in uw website niet. Maar hackers kennen die wel en kunnen er dankbaar gebruik van maken!

Als u van een beetje spanning houdt dan kunt u beter naar de bioscoop gaan om de zoveelste “Fast & Furious“ te bekijken. Maar met uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw website kunt u beter niet spotten.

Cyberbeveiliging in laatste jaren nauwelijks verbeterd

SiteCoach biedt u een betaalbare optie aan voor de beveiliging van uw WordPress website waarmee u hoge kosten voor herstel of problemen met uw bezoekers en klanten kunt vermijden. Wij zorgen voor een adequate beveiliging en backup & restore functies om van een eventuele aanval te herstellen. Neem het risico niet en vraag onze ondersteuning aan voordat het te laat is.
Zie het artikel Geen aandacht voor beveiliging kan duur uitpakken!

Duizenden WordPress-sites gekaapt via MailPoet lek

Wat kunnen wij voor u doen?

  • Eenmalig bijwerken van uw verouderde website:
    – de WordPress versie up-to-date maken
    – nieuwe versies van de thema’s installeren
    – updates van de geïnstalleerde plug-in’s bijwerken
  • Het verbeteren van de beveiliging van uw website (aanpassingen en security plug-in’s)
  • Het instellen van automatische backups (naar een cloud opslag) met een passende frequentie
  • Een aantal keren per week de updates controleren en bijwerken.

Deze service met een abonnement voor 1 jaar leveren wij voor € 175,- ex. btw. Altijd bericht voor verlening, geen opzegbaar termijn maar (in principe) geen restitutie.

Indien u aanvullende wensen heeft voor werkzaamheden aan uw website dan maken wij daarvoor graag een vrijblijvende offerte. Met een “knipkaart” van € 50,- kunnen snel wijzigingen doorgevoerd worden zonder dat u telkens naar de kosten van het “klein onderhoud” behoeft te vragen.

Verminder uw website stress en vraag de “Veilig WP” service van SiteCoach aan!

Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende inschatting van de risico’s die uw website loopt, neem dan Contact op met SiteCoach.