Aanvragen offertes

Gratis website ontwerp voor non-profit organisaties

Waarom deze aanbieding?! Heel simpel, het lijkt ons goed voor ons imago om af en toe wat ¨pro bono¨ werk te doen en het is een leuke promotie voor onze eigen activiteiten. Vanwege beperkte fondsen komen dit soort organisaties vaak niet toe aan een (goede) website of zijn overgeleverd aan de welwillendheid en capaciteiten van kennissen en familieleden (overigens niets mis mee).

vbsite8Regelmatig stemt het SiteCoach team over de kandidaten die zich aangemeld hebben (zie onderstaande formulier) en de winnaar krijgt van ons via email bericht. Vervolgens maken we een afspraak voor een eerste kennismaking en gaan we samen kijken wat er nodig is en hoe we dat kunnen realiseren.

Zit er een addertje onder het gras? Nee, het is echt helemaal gratis.

Er zijn wel een paar voorwaarden:

  • De aanvragende organisatie dient maatschappelijk zinvolle doelen na te streven. We doen het niet alleen omdat het idee ¨leuk¨ is. Dus, niet voor sportclubjes die alleen een website over hun sport willen (wel als er nog een ander goed doel achter zit), geen games, Harry Potter of pokemon sites.
  • Er is een restrictie in de vorm van een maximale grootte van de website van ongeveer 10 pagina’s want we kunnen helaas geen weken werk stoppen in een zeer uitgebreide website.
  • Wat we van u verwachten is voorbereiding en rubricering van teksten en beeldmateriaal. Op basis van alleen een ¨idee¨ kunnen we geen website maken.
  • Er zal een afweging gemaakt worden welke (tijdrovende) grafische elementen al dan niet opgenomen zullen worden, maar daar komen we in goed overleg wel uit.
  • De websites die we onder dit aanbod opleveren zullen in het SiteCoach portfolio opgenomen worden en de naam van SiteCoach zal (op een bescheiden wijze) op de gratis aangemaakte website vermeld worden.
  • Het SiteCoach team behoud zich het recht voor om aangemelde organisaties uit te sluiten van deelname zonder nadere opgave van reden.
  • De aangemaakte website wordt op een internet server geplaatst maar de kosten voor de hosting of een eigen domein naam (www.mijnactie.nl) zijn uiteraard voor uw rekening. Indien u nog geen hosting heeft, dan kunnen wij een voordelig contract adviseren.

Aanmelden voor een gratis website

Wie komen er in aanmerking? ¨Non-profit¨ is een ruim begrip en als u bedrijf op het moment geen winst maakt dan heeft u ook bij ons (ook) geen geluk. In principe maakt elke vereniging, instelling of stichting een kans. Organisaties die zich inzetten voor maatschappelijk zinvolle zaken hebben een paar streepjes voor.

Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden als kandidaat voor een gratis website.

 
 

Controle