Aanvragen offertes

Offerte renovatie website en/of migratie naar een CMS

Een verouderde website kan weer nieuw leven ingeblazen worden met een grondige opknapbeurt. Aanpassing aan de veranderde huisstijl kan daarbij horen, nieuw logo, andere kleurstelling, verbeterde indeling, reorganisatie navigatie, etc.. Wij zetten de inhoud (tekst en grafisch materiaal) over en passen de site verder aan aan uw wensen.

SiteCoach maakt websites op basis van een ruime selectie van standaard layouts. De geselecteerde template wordt vervolgens geheel aan uw eisen aangepast en geïnstalleerd binnen een Open Source beheersysteem (CMS=Content Management System). Dit is een efficiënte manier van werken waardoor wij betaalbare websites kunnen leveren van goede kwaliteit die standaard voorzien zijn van uitgebreide functionaliteit. Alle ontwerpen zijn “responsive” en daardoor ook geschikt voor bezoekers via smartphone of tablet.
Zie de standaard functies van onze websites in de rechter kolom.

In principe lopen alle contacten via internet (email, messaging, project beheer, etc.) waar nodig aangevuld met telefonisch overleg om sommige zaken snel kort te sluiten. Hierdoor is er minimale interruptie en kunnen beide partijen geconcentreerd werken.

Om tot een passende offerte te komen – geheel vrijblijvend – stellen wij u een aantal vragen via het onderstaande formulier. In tweede instantie nemen wij meer gedetailleerde zaken met uw door (email of telefoon, uw voorkeur).

Uw gegevens

 

Gegevens aanvraag

 

Advies aanvullende functies

 

Spam controle