Aanvragen offertes

Voorbeelden van projecten voor klanten

Hieronder zijn een aantal projecten weergegeven als voorbeeld van ons recente werk.

WellNed.nl – Welzijn zit tussen je oren

Een uitgebreide website over Persoonlijke Groei (PG). Gestructureerde informatie over de fundamenten van PG en een blog. Informatie over Mentoring voor PG. Een opzet die moet uitgroeien tot een PG community. Een nieuwsbrief met de naam ‘Mentor Momenten’.

Dit is een eigen en onafhankelijk project van SiteCoach!
Concept, vormgeving, inhoud, diensten, beheer.

www.WellNed.nl

Natuurwerkers – Community site

Voor iedereen die interesse heeft in Natuurwerk is op deze site een breed scala aan informatie te vinden. Deze website is opgezet om NatuurWerkers een platform te bieden om onafhankelijk van de organisaties voor natuurbeheer informatie op te kunnen doen en uit te kunnen wisselen.

Natuurwerkers.nl

Ron Vijfhuizen – De Leeuw massagetherapie

Project: De oude site (zelfbouw, online webbuilder) was aan een opfrisbeurt toe qua vormgeving en inhoud. De geheel ontbrekende Search Engine Optimization (SEO) is toegevoegd.

Ron: “Als startende ondernemer ben je allang blij met een kant en klare site die zonder problemen werkt en waar volgens jou voldoende informatie op te vinden is. Omdat ik op een gegeven moment eigen wensen had, bleek de capaciteit niet voldoende en ben ik opzoek gegaan naar een ander alternatief. Uiteindelijk ben ik bij SiteCoach terecht gekomen die met de nodige expertise mijn wensen goed in kaart wist te brengen. Samen hebben we een mooi product gerealiseerd. Ik ben hier zeer dankbaar voor.”

Ook mijn tweede site Natuurgerichte-energie.nl is helemaal volgens mijn wensen in goed overleg snel tot stand gekomen.

Vakgroep Hydrotherapie voor honden

hydroh2

De oude statische site is omgezet naar WP en functionaliteit is toegevoegd (slider, video, social links, etc.) met een kleine opfrisbeurt.

Hondenuitlaat service “Op Stap”

opstap

De oude Frontpage site brokkelde af en is vervangen door een vlotte site met als achtergrond een prachtige foto van de eigenaresse van één van de natuurgebieden waar ze honden uitlaat.

Praktijk voor Dierfysiotherapie en Aquatraining

elmabakker

Recent hebben we de website gereorganiseerd en qua vormgeving aangepast aan mijn webshop zodat het nu meer een geheel is.

Samenwerking met SiteCoach sinds 2004. Dus hier een tevreden klant.

Wild Cats World

Deze Engelstalige site is overgezet van een ouder statisch ontwerp naar een frisse vormgeving met een geoptimaliseerde navigatie.

Wild Cats Magazine

wcm

SiteCoach werkte al enige tijd samen met deze organisatie die zich inzet voor wilde katten over de hele wereld. De nieuwe website is tweetalig en veel eenvoudiger te onderhouden. Dit was een gratis project waar we veel plezier aan hebben beleefd.

 … en vele andere websites.