Aanvragen offertes

Voorbeelden van projecten voor klanten

Hieronder zijn een aantal projecten weergegeven als voorbeeld van ons recente werk.

WellNed.nl – Welzijn zit tussen je oren

Een uitgebreide website over Persoonlijke Groei (PG). Gestructureerde informatie over de fundamenten van PG en een blog. Informatie over Mentoring voor PG. Een opzet die moet uitgroeien tot een PG community. Een nieuwsbrief met de naam ‘Mentor Momenten’.

Dit is een eigen en onafhankelijk project van SiteCoach!
Concept, vormgeving, inhoud, diensten, beheer.

www.WellNed.nl

Joy Quist – Psychosociaal therapeute

Project: joy4everOpfrissen 2 websites, 1 nieuwe en wat ondersteuning voor de 4e. Alle websites en een handvol domeinnamen ondergebracht in één voordelig en overzichtelijk hosting account. En uiteraard dagelijkse bewaking van updates en backups als standaard SiteCoach service!

Joy: “Dé Sitecoach (Hans) heeft onlangs mijn websites naadloos overgezet. Ik werd regelmatig verrast met toegevoegde waarde waar ik blij van wordt. Door contact via de mail kan ik mijn vragen kwijt en SiteCoach lost ze gewoon op! Super!”

Ron Vijfhuizen – De Leeuw massagetherapie

dlmProject: De oude site (zelfbouw, online webbuilder) was aan een opfrisbeurt toe qua vormgeving en inhoud. De geheel ontbrekende Search Engine Optimization (SEO) is toegevoegd.

Ron: “Als startende ondernemer ben je allang blij met een kant en klare site die zonder problemen werkt en waar volgens jou voldoende informatie op te vinden is. Omdat ik op een gegeven moment eigen wensen had, bleek de capaciteit niet voldoende en ben ik opzoek gegaan naar een ander alternatief. Uiteindelijk ben ik bij SiteCoach terecht gekomen die met de nodige expertise mijn wensen goed in kaart wist te brengen. Samen hebben we een mooi product gerealiseerd. Ik ben hier zeer dankbaar voor.”

Vakgroep Hydrotherapie voor honden

hydroh2De oude statische site is omgezet naar WP en functionaliteit is toegevoegd (slider, video, social links, etc.) met een kleine opfrisbeurt.

Hondenuitlaat service “Op Stap”

opstapDe oude Frontpage site brokkelde af en is vervangen door een vlotte site met als achtergrond een prachtige foto van de eigenaresse van één van de natuurgebieden waar ze honden uitlaat.

Praktijk voor Dierfysiotherapie en Aquatraining

elmabakkerRecent hebben we de website gereorganiseerd en qua vormgeving aangepast aan mijn webshop zodat het nu meer een geheel is.

Samenwerking met SiteCoach sinds 2004. Dus hier een tevreden klant.

Wild Cats World

Deze Engelstalige site is overgezet van een ouder statisch ontwerp naar een frisse vormgeving met een geoptimaliseerde navigatie.

Wild Cats Magazine

wcmSiteCoach werkte al enige tijd samen met deze organisatie die zich inzet voor wilde katten over de hele wereld. De nieuwe website is tweetalig en veel eenvoudiger te onderhouden. Dit was een gratis project waar we veel plezier aan hebben beleefd.

 … en vele andere websites.

Reacties klanten
  • Samenwerking met SiteCoach sinds 2004. Dus hier een tevreden klant.
  • ...website gebouwd en later nog eens verbouwd... met veel geduld... uiteindelijk is het prima gelukt en ben ik helemaal tevreden.
  • Super (en snel)! Ik ben er erg blij mee.

Zie Portfolio.

Bonus nieuwe klant

50euro

Als klant van SiteCoach ontvangt u € 50 bonus voor elke nieuwe klant die u aanbrengt (cash of tegoed op de knipkaart voor onderhoud). Dat is toch makkelijk verdient!?
Contactformulier