Aanvragen offertes

Site Coaching – samen resultaat boeken

Voorbeeld siteHet ontwikkelen van een nieuwe website of het structureel vernieuwen van een bestaande website kan een complex proces zijn, zeker als daar meer personen bij betrokken zijn. Het doorbreekt de dagelijkse routine en een projectmatige inzet waarbij meer disciplines nodig zijn dan doorgaans intern beschikbaar zijn. Via externe partijen heeft u daarnaast vaak te maken met een alfabet soep van afkortingen en jargon waar u zich ook niet prettig bij voelt.

Voor de begeleiding van website trajecten bieden wij u een persoonlijke coach aan die samen met u de uitgangspunten, doelstellingen en concepten voor uw nieuwe of vernieuwde website uitwerkt. Het doel is om in een constructieve en creatieve dialoog de basis te leggen voor een toekomstbestendige website die uw klanten en uw markt aanspreekt en bovendien meerwaarde heeft voor interne bedrijfsprocessen. Ons sleutelwoord is “samen resultaat boeken”.

Na het bepalen van de uitgangspunten en doelstellingen voor de nieuwe of vernieuwde website gaat uw coach met u bekijken welke activiteiten u zelf kunt doen en welke u wilt uitbesteden. De rol van de coach kan beperkt worden tot project begeleiding en ondersteuning of uitgebreid worden tot een ‘playing coach’ die ook delen van de uitvoering voor zijn of haar rekening neemt.

Ontwerpen, design, ontwikkelen, bouwen?

vbsite2Het “bouwen” van een website bestaat tegenwoordig voor een groot deel uit het selecteren van standaard blokken met de gewenste functionaliteit binnen een – veelal Open Source –  raamwerk. Daardoor is een betaalbaar een betrouwbaar resultaat te leveren binnen een redelijke termijn. Veel van onze collega’s kunnen dat ook en wij moeten dan ook onze slogan van “Persoonlijke begeleiding en 100% service” bij elk project waarmaken om een langdurige relatie met onze klanten te bereiken.

Maar er zijn ook veel  buro’s die een ambachtelijk proces hanteren en  graag willen laten zien wat men aan technische hoogstandjes in huis heeft. Toegegeven, een grafisch gelikte website is een lust voor het oog maar het is de vraag of de investering de kosten waard is t.o.v. wat het u oplevert qua overredingskracht voor uw klanten en doelgroep. Een goede vormgeving draagt bij aan de presentatie van de kwaliteit van uw producten of diensten en een slechte vormgeving kan afbreuk doen, maar de kosten moeten wel in verhouding met het resultaat zijn.

De trend van de afgelopen jaren is naar een subtiel tot minimalistisch ontwerp dat niet afleidt van de inhoud. Maar u als klant heeft het laatste woord over de huisstijl die de basis is van uw de website(s). Wij adviseren u graag over een beheerste toepassing van styling om uw zakelijke propositie zo goed mogelijk over het internet voetlicht te krijgen.